Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

“EXIT“ моменти: Дан 4 – Славимо љубав (ВИДЕО)

Сва та нова поглавља која отворимо када начинимо први корак и закорачимо на велика фестивалска врата, нам у неком моменту донесу преплављујући осећај еуфорије.
Фото: Градске инфо

Први дан фестивала.

Имамо срећу да живимо у граду у коме је једном годишње могуће побећи из своје свакодневице и живети у неком новом свету без лимита, свету пуном слободе и нових искустава.

Свако од нас има “оно нешто“ своје по шта се сваке године упорно враћа на “EXIT’’ фестивал.

Фото: Градске инфо

Други дан фестивала.

За неке је то сам моменат када извођач кога су дуго чекали изађе на бину или осећај када им се киша конфета просипа на главе у ритму омиљене песме.

Неки су дошли да пронађу љубав, склопе нове пријатељства, или коначно тестирају како су научили енглески језик, док за неке “EXIT’’ искључиво значи окупати се првим зрацима сунца на трибинама “Dance Arene’’.

Фото: Градске инфо

Трећи дан фестивала.

Како је атмосфера била прилично гласна, завирили смо на најтишу зону на целој манифестацији и за вас ослушкивали пулс нашег најпознатијег фестивала по питању заљубљености.

“ЕXIT’’ из године у годину све очигледније брише непремостиве границе између различитих култура и све их везује најуниверзалнијом емоцијом – љубављу.

На четири дана смо заборавили на све оне споредне ствари у животу које нас море, и једноставно, како то и сам слоган фестивала каже СЛАВИЛИ ЖИВОТ и СЛАВИЛИ ЉУБАВ.