Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Митровић: Имамо поштовање према Црној Гори, али ми увек идемо на победу

Српски фудбалски репрезентативац Александар Митровић изјавио је данас да има поштовање за црногорску селекцију, али је додао да ће његов тим ићи на победу у Подгорици у мечу групе Г квалификација за Европско првенство, које ће бити одржано наредне године у Немачкој.
Фото: Танјуг/Милош Милојевић
Србија је пре два дана у Београду победила Бугарску 2:0, док је Црна Гора у Разграду савладала Бугарску 1:0.

„Осећам се добро, после четири године овде. Била је то лепа утакмица, права атмосфера. Надамо се да ће и сутра бити добар резултат, ако поново дам гол биће перфектно. Вежу ме свакако лепа сећања. Надам се да ће и у понедељак бити тако“, рекао је Митровић на конференцији за новинаре у Подгорици.

Он је истакао да је Црна Гора квалитетан тим.

„Имају добар костур, који је дуго на окупу. Предводе их Стеван Јоветић и Стефан Савић, али ту је још много добрих играча. Победа у Бугарској им је дала ветар у леђа и сигурно да ће желети нови успех. Имамо поштовање, али ми идемо увек на победу. Надам се спектаклу, доброј утакмици и атмосфери и победи“, додао је српски фудбалер.

Србија ће на утакмици са Црном Гором играти без Филипа Костића.

„Костић је одмах после утакмице са Литванијом имао болове, покушао је да се опорави, али није успело и било је најпаметније да одмори и то санира. Доста се десило ствари у последњих 48 сати, али то су ствари које су ван фудбала, то је иза нас, најбитнија је утакмица и фокус је на мечу. Све знамо о Црној Гори и они о нама, надам се доброј атмосфери и нека бољи победи“, закључио је Митровић.

Утакмица између Црне Горе и Србије биће одиграна сутра од 20.45 сати у Подгорици.

Filip Kostić zbog povrede tetive ne igra protiv Crne Gore

 

Преузмите андроид апликацију.