Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта значи када сањате змију?

Фројдови аналитичари верују да сан о змији симболизује сексуалност и да змија може представљати човека у сну, посебно ако сањате да вам се змија увукла у кревет.
Фото: Pixabay/Foto-Rabe

Поред тога, током историје, змија је виђена као симбол трансформације.

Ако сањате змију, према древним веровањима, то може значити преокрет у вашем животу и личну трансформацију.

Сан о змији такође може значити упозорење да можда постоји неко у вашем животу коме не треба да верујете и да постоје неке чињенице у вашем животу које не можете да прихватите и у које не можете да верујете, према Хиндусима.

Сањати змију у својој постељи

Ако сте у сну видели како вам се змија попела на кревет то имплицира да би требало да припазите кога пуштате у свој живот. Могуће је да вас је нека особа „завела“ до те мере да нисте ни свесни њених мана, нити преиспитујете неке његове тј. њене речи или поступке. Држите га/је на дистанци док вам не покаже своје „право лице“.

Сањати велику змију

Ако сањате велику змију, то се тумачи као упозорење да будете опрезни јер у вашој околини постоји неко ко вам не жели добро. Сви вам причају да морате боље процењивати људе како бисте себе заштитили од непријатних ситуација. Када вам се неко допадне на први поглед, одмах му поклоните ваше потпуно поверење. Љутите се на оне који вам желе најбоље, а понекад вам грубо у лице кажу шта мисле. Не схватате да је то искреније него да вам причају све најбоље, а иза леђа вас исмевају.

Сањати малу змију

Видети малу змију у сну означава да ћете имати непредвиђене трошкове. Превише сте дарежљиви, а неко из окружења ће то злоупотребити и нанети вам штету. То ће највероватније бити случајно, али свесни сте да ако попустите и овај пут, људи ће наставити да вас искоришћавају.

Сањати да вас је ујела змија

Ако сте сањали да вас је змија ујела, то имплицира да ће вас неко оклеветати. Иако се не замерате људима, увек се нађе неко коме нисте по вољи. Не водите рачуна коме причате ваше интимне ствари. Могуће је да се поверавате блиским пријатељима, али постоји опасност да ће се сазнати тајне које кријете од јавности.

Сањати да сте убили змију

Убити змију у сну значи да ћете победити ваше непријатеље. Можете да одахнете јер ћете коначно изаћи као победник на свим пољима. На послу ћете доказати да сте бољи од конкуренције и да заслужејете да напредујете. На љубавном плану вас очекује успех. Особа која вам се свиђа ће увидети да сте ви њена сродна душа.

Уколико се још увек двоумите: Пет разлога да, већ вечерас, заспите поред свог пса

Преузмите андроид апликацију.