Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта ваше навике у исхрани говоре о вашој личности?

Начин на који једете показаће да ли сте поуздани, стидљиви или спонтани.
Фото: Pexels/Andrea Piacquadio

Већина људи не схвата колико наше навике у исхрани могу послужити као прозор у нашу личност. Сајт Bright Side је представио неке од најчешћих стилова исхране који много говоре о нашем карактеру и обрасцима понашања.

Јести полако

Људи који не журе да испразне свој тањир желе да уживају у сваком тренутку свог живота без икакве журбе. Они следе овај образац на свом радном месту и у приватном животу и понекад може да их натера да изгубе појам о времену. Такође, њихове сараднике може да изнервира колико им је времена потребно да заврше један задатак и пређу на други.

Фото: Pexels/Karolina Grabowska
Људи који једу брзо

Они од вас који заврше оброк за 5 минута најчешће су добри у обављању више задатака. Они који брзо једу никада не пропуштају рок и обично га ураде дан или два пре него што се заврши. Такође су веома такмичарски расположени и увек су у бекству, што значи да ће сигурно пропустити неке веома важне тренутке у свом животу. Они могу бити толико заокупљени испуњавањем свих својих обавеза да забораве да воде рачуна о себи.

Избирљиви

Избирљиви људи су веома безбедни у својој зони удобности и прилично се плаше да предузму додатни корак који би могао открити нешто што нису знали о себи. Они преузимају само послове које савршено познају и не ризикују, плашећи се да би могли погрешити. Међутим, они су веома жељни учења и не плаше се да постављају питања и науче ствари које раније нису знали.

Онај који организује сву храну на свом тањиру

Људи који спадају у ову категорију мрзе да виде да се различита храна на њиховим тањирима додирује. Њихова потреба да све буде сређено и организовано чини их веома добрим у свом послу, јер имају пуну контролу над својим задацима.

Њихов дом ће вероватно бити беспрекоран, јер мрзе неуредне ситуације. Могуће је да буду изузетно нервозни када ствари не иду по плану и мораће да почну да праве компромисе зарад свог здравља.

Фото: Pexels/Yan Krukov
Онај који меша сву храну на свом тањиру

Реч је о људима који су обично отворени и пријатељски расположени и воле да преузимају вишеструке одговорности на свом радном месту. Воле свој посао, али знају да одвоје време за своје најмилије и обично стварају здраве односе.

Међутим, понекад их њихова превелика жеља за обављањем више задатака може исцрпити и натерати да изгубе појам о роковима и својим умовима због додатне количине посла.

Неко ко увек тражи вашу храну

Људи који стално пикирају туђу храну имају тенденцију да постану посесивни. Већину времена су само деца и ретко су у животу чули реч „не“. Осим тога, веома су љубазни према људима око себе, само с времена на време једноставно скрену са пута.

Šta vaša šolja za kafu može reći o vašem karakteru? 

Преузмите андроид апликацију.