Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Рецепт дана: Чоколадни мус

Посластица у којој ће уживати љубитељи чоколаде.
Фото: Pixabay/DanaTentis
Састојци:
  • 240 милилитара воде у којој се кувала леблебија
  • 50 грама шећера
  • 100 грама црне чоколаде
Припрема:

Воду у којој су се кували леблебија и шећер умутите миксером, на највећој брзини миксера, као да мутите беланца, али још јаче. Отопите чоколаду на пари. Помешати чоколаду и умућену масу. Још мало умутити миксером (смањиће се запремина – тако треба). Оставите у фрижидеру један сат пре сервирања. Додајте црвено воће или шлаг.

Пријатно!

Jačajte imunitet voćem

Преузмите андроид апликацију.