Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Представа „Пази шта желиш“ 30. септембра у Позоришту младих

Треће извођење позоришне комедије “Пази шта желиш“ у Новом Саду, које ће се десити 30. септембра са почетком од 19.30 сати, у Позоришту младих.
Фото: Позориште младих

“Пази шта желиш“ је позоришна представа, љубавна комедија, адаптирана  према тексту канадског писца Норма Фостера, у којој улоге тумаче познати и већ доказани глумци Александра Томић, Радован Вујовић и Александар Радојичић.

Тема комедије је из наше свакодневнице. Два тридесетпетогодишњака имају уобичајене духовите и стереотипне заблуде о женама и кроз своју машту креирају свој тип и слику идеалне жене која би задовољила све њихове захтеве потребе и очекивања.

Неким чудом се таква појављује и тада упадају у замке својих маштања и жеља. Потпуно збуњени пред остваривањем њихових жеља и маштања, увиђају да права љубав лежи у несавршености и решавају да се ипак препусте ризику и препусте се реалном упуштању у неизвесно путовања кроз мушко женске односе.

Улазнице за ову представу,  по ценама од 1.200,00 динара за партер и 1.000,00 динара за трибине се могу купити “online“ и кроз продајну мрежу “Gigstix-a“.

U studentskim domovima u Novom Sadu obeležen Dan zastave i nacionalnog jedinstva (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.