Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Мицов: Постоје контакти с Партизаном

Владимир Мицов је говорио о потенцијалном доласку у редове београдског Партизана.
Фото: Pixabay/zollerkmd

Мицов је бивши српски репрезентативац који је постао слободан играч након одласка из Олимпије Милано.

Он је за МаксБет говорио да је одавно велики Партизановац, да прати дешавања у свом омиљеном клубу, а причао је и о потенцијалном доласку у црно-беле.

„Да будем искрен, вероватно и ја читам исто што и навијачи. Упознат сам са свим гласинама. Могу да кажем да одређени контакти постоје, али за сада нема ништа конкретно што могу да кажем да сам добио понуду и да ме је неко позвао, али понављам постоје ти неки одређени контакти“

„Увек сам говорио да сам Партизановац, нисам то крио па нећу ни сада. Такође сам говорио да ако се коцкице поклопе да ћу радо доћи у Партизан, али немам жељу да дођем и само будем ту. Не желим да дођем у клуб који волим само да бих узео неке паре. Желим да будем ту и да помогнем, а мислим да могу да помогнем. Имам 36 година, али се осећам одлично и потпуно сам здрав“, каже бивши репрезентативац и додаје да је у току са стиуацијом код црно-белих.

„Пратим ситуацију у Партизану, видим да је неколико играча напустило клуб. Стигао је мој доскорашњи саиграч Кевин, е сада да ли сам ја на том списку појачања и који сам по реду, то не знам. Имам и неких понуда за иностранство, видећу како се све буде одиграло.“, завршио је Мицов.