Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Матијевић купио аутобуску станицу АТП “Војводина”

Предузеће  за управљање некретнинама  MAT-real estate у власништву овдашњег бизмисмена Петра Матијевића, познатог по Индустрији меса “Матијевић”, купило је Аутобуску станицу АТП Војводина у Новом Саду.
Фото: PrtSC/РТВ/YouTube

Ову аутобуску станицу која је изграђена пре непуних 15 година на углу Сентандрејског пута и Пута новосадског партизанског одреда, нови власник је купио за 2.226.916 евра.

По речима Зорана Матијевића купљену некретнину већ од септембра МАТ –real estate даће Матијевићевом предузећу “Агровојводина – механизација” за изложбени простор пољопривредне механизације и опреме.

„У септембру, по завршетку годишњих одмора простор ће бити прилагођен новој намени – изложбеном салону и за то неће бити потребна велика улагања  пошто постоје услови да се постојећи амбијент уз минималне трошкове прилагоди за нови садржај“ – казао је Зоран Матијевић за “Дневник”.

Матијевић се осврнуо и на вишегодишње судске спорове који води власник АТП “Војводина” Илија Девић, рекавши да је аутобуска станица купљена од стечајног управника, који је представник државе.

„Уколико Девић добије судске спорове све ће бити враћено у првобитно стање и нећемо бити губитници“ – рекао је Зоран Матијевић.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.