Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Доба дана када сте рођени одређује вашу личност

Време рођења, или доба дана када сте рођени, утиче на вашу личност и знак месеца.
Фото: Pixabay/Clker-Free-Vector-Images

Ако сте икада проучавали своју наталну карту, знате да је доба дана када сте рођени од велике важности, посебно на вашем подзнаку.

Али да ли сте знали да доба дана у које сте рођени такође има значајан утицај на ваш Месечев знак?

Да идемо или да сачекамо? Одустати или наставити? Који начин изабрати?

Астролози су за мбг открили да је Сунце кључна енергија личности, додајући да су рођени у подне (када је сунце на врхунцу) или око поднева, карактеристичне и отворене личности.

За оне рођене ноћу, с друге стране, Сунце се налази у доњој половини наталне карте, што резултира приватнијом и наопаком личношћу, објаснила је астролог Кејс Бад. „Сунце на дну наталне карте природно чини некога осетљивијим, резервисаним, рефлектујућим и пријемчивијим“, додала је она.

Утицај Сунца је код таквих људи „пригушен” или ублажен. Није да то уопште не утиче на нечију личност, али утицај Месеца је мало јачи или очигледнији. Ако сте рођени ноћу (тј. Месец је у горњој половини ваше карте), „Месец постаје ваш вођа“, примећује астролог Чани Николас и додаје да је Месец оличење енергије коју добијамо из положаја Сунца.

„И сунце и месец су невероватно важни – нема ниједног без другог.

Баш као и месец на небу, месец у нашој наталној карти одражава светлост нашег сунца“, објашњава Николас.

Дакле, ако сте се икада осећали као да се више идентификујете са својим месечевим знаком, можда је ово одговор.

Бад напомиње да су све наталне карте специфичне, али се разлика у дневним и ноћним картама може сматрати општим правилом за тумачење сопствених. Дакле, ако сте рођени ноћу, то би могао бити разлог зашто сте се увек више идентификовали са својим Месечевим, а не са Сунчевим знаком.

Jeste li rođeni noću? Evo šta to znači za vašu ličnost

Преузмите андроид апликацију.