Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

„Ђурологија“ у СНП-у 5. фебруара

Ауторски хит Бранка Ђурића – Ђуре, “Ђурологија“, тренутно је најгледанија представа у целом региону, а и шире. Наиме, “Ђурологију“ је у последњих 5 година погледало преко 250.000 људи на више од 500 извођења.
Фото: PrtSc/Facebook.com/djurologija

Популарни Ђура је гостовао у целом региону, Аустралији, Канади, САД, земљама западне Европе и Скандинавије. У свим градовима и местима у којима је представљена, “Ђурологија“ је изазвала велики интерес јавности те се за сваки наступ тражила улазница више.

Са својим препознатљивим босанским шармом и дугогодишњим глумачким искуством које се посебно огледа у култном пројекту “Топ листа надреалиста“ и “Аудиција“. ‘Ђурологија“ доноси једног новог, другачијег, а опет препознатљивог Ђуру који кроз 90 минута трајања шоуа извлачи оно најбоље из сваког гледаоца и изазива салве осмеха на лицима.

Овај својеврсни (анти)станд aп шоу како га и сам Ђуро воли називати, у ствари је збирка Ђуриних размишљања која на забаван начин представљају све оно што га насмејава, али и нервира у данашњем животу.

“На свакој представи сви се препознају у ситуацијама о којима говорим. Било да се дотакнем јутарњег туширања или вожње трамвајем… на сцени демистификујем и себе самог па људима искрено говорим какве осећаје имам, о чему размишљам, шта ме деконцентрише, итд.“ каже Ђуро.

Новосадска публика ће имати прилику да погледа представу 5. фебруара у Српском народном позоришту.

Izložba slika „Srpski Serebrovski“ 11. februara u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.