Почетна > Индекс
Актуелно Индекс Нови Сад

„Дани BEST-а“ од 08. до 11. децембра у Новом Саду

Студентска организација „Best“ Нови Сад пету годину заредом одржава пројекат под називом „Дани Best-а„, који ће се одржати од 08. до 11. децембра 2022. године у Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом Града Новог Сада.
best
Фото: Pexels/Startup Stock Photos

На овом четвородневном догађају студенти ће имати прилику да слушају радионице различитих карактера које ће водити сјајни предавачи. Оно што је од великог значаја јесте да су све радионице и тренинзи бесплатни.

Пројекат „Дани Best-а“ има за циљ да студентима новосадског Универзитета укаже на опције личног усавршавање које студентима стоје на располагању, поред факултета. Такође, колико је битно неформално образовање.

Кроз пројекат “Дани Best-а” уважава се пет вредности: флексибилност, напредак, учење, пријатељство и забава.

Студенти Универзитета у Новом Саду имаће прилику да чују колика је важност неформалног образовања и биће им пружена могућност личног усавршавања.

Кроз овај програм биће обучено преко 100 студената, којима ће бити представљене и неке нове могућности успешног развоја и унапређивања уз факултетско образовање.

Радионице и тренинге ће држати стручно обучено особље Удружења студената технике Европе, едукатори из других волонтерских организација, професори са факултета Универзитета у Новом Саду, као и представници компанија.

Пријаве су отворене до 4. децембра.

Уколико желите да учествујете у овом пројекту, посетите званичну страницу организатора „Дани Best-а“.

Удружење студената технике Европе – Best Нови Сад је основано 2005. године на Универзитету у Новом Саду и чини једну од 97 локалних BEST група које заједно стварају добро организовану, младу и иновативну студентску мрежу.

Pitali smo studente: Zašto ste upisali Tehnološki fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.