Мала бакина фора отвара врата уживању у злаћаним штапићима.
Пржени кромпирићи и посебно помфрит једна су од омиљених посластица већине људи и свако има свој омиљени начин спремања. Нажалост, чак ни људима који га спремају баш често некад не испадне онако како желе. Ово је савет баке за укусан помфрит.
Да би ваш помфрит био као онај из ресторана, ево шта треба да урадите:
Наиме, бака је открила да, када насецкате кромпир за помфрит, пре него што их баците на врело уље у тигању, треба да их умотате у крпу и ставите накратко у фрижидер.
Будући да смо морали да испробамо трик пре него што га поделимо са вама, можемо само да вам кажемо да је бака била у праву – трик је генијалан. Осим што уље не прска по кухињи, помфрит је споља хрскави, а у средини мекан.
Преузмите андроид апликацију.