Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 7. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 7. фебруар за вас смо издвојили:
@gradskeinfo

БЕСПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ДОЈКИ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #gradskeinfo #dnevneinfo

♬ original sound – gradskeinfo

БЕСПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ДОЈКИ

Због великог интересовања, акција бесплатних мамографских прегледа  три новосадска портала – „Градске инфо“, „НС Уживо“ и „Војводина уживо“, наставља се и сутра у центру града, на Тргу слободе од 9 часова, до 15 часова и 30 минута.

”ФЕСТИВАЛ ЉУБАВИ” ИСПРЕД ТЦ ПРОМЕНАДА

Сада већ традиционални новосадски „ФЕСТИВАЛ ЉУБАВИ“ одржаваће се на Платоу испред ТЦ Променада од данас па до 24. фебруара. На централној бини биће организован богат музички програм, а бројне активације одржаће се на самом платоу али и многим другим локацијама у Новом Саду. Такође, очекује нас и поставка ”кућица” које ће продавати храну, слаткише, вино, поклоне за Дан заљубљених и Дан жена као и сувенире

”THERION” У СКЦНС ФАБРИКА

Шведска метал опера „Therion“ се коначно враћа у Србију, а наступиће вечерас у Студентском културном центру Фабрика. Фабрика отвара своја врата за посетиоце у 21 час. Повод за најновију светску турнеју јесте објављивање последњег, 19. по реду студијског албума који излази 15. децембра.

”АНА КАРЕЊИНА” У НОВОСАДСКОМ ПОЗОРИШТУ

Вечерас са почетком у 19 часова на Великој сцени Новосадског позоришта одиграће се представа „Ана Карењина“.

БИОСКОП

У биоскопима можете погледати филм „Северњачка утеха“, о шароликој групи људи са хроничним страхом од летења, насуканој на зимском острву.

ВРЕМЕ

Ове среде у Новом Саду температура ће достићи највише 19 степени целзијуса, док ће најнижа износити 5 степени.

Колега Милан вам већ сутра доноси најновије информације о свим актуелним дешавањима у граду. Пратите Дневне инфо.

Euforija u Hali 2 Novosadskog sajma – Green Love i Atheist Rap proslavljaju jubileje, Z++, Kendi i Vojko V donose nezaboravne nastupe

Преузмите андроид апликацију.