Мали трикови који ће вам помоћи у кухињи.
Интернет је преплављен саветима за кување, међутим они се, углавном, не баве тиме како да сачувате што више укуса са што мање отпада. Зато су нам кувари дали неколико идеја.
Можда све делује лепо и лако када то раде професионалци снимајући се за „Instagram“ и “ YouTube„, а када ви засучете рукаве, ништа не видите од суза које вам навиру због лука.
Припрема намирница је важан део. На то много полаже и кувар Икста Белфреџ која је открила да она најпре смрска чен белог лука равном страном ножа, али када много жури, убаци га на пет секунди у микроталасну на максиму, па љуска малтене сама отпада.
Иначе, док људи обично најпре прже црни лук, па доају бели, она их истовремено пржи али на мањој температури, па тако штеди време припреме. Познате сестре Емили и Ени Чанг направе гомилу, па онда заледе по порцијама за неку будућу употребу.
Знајте да ће вам у жељи да сачувате намирнице много помоћи замрзивач. Зато, увек можете замрзнути гомилице броколија и карфиола које ћете додати као прилог или у пасту. Такође, кувар Равиндер Богал увек купује свеже листиће карија, па их замрзава јер имају много лепшу арому од сувог.
Преузмите андроид апликацију.