Туњевина је одличан извор протеина, без обзира да ли ову рибу једете свежу или конзервисану.

Састојци:
- 1 тортиља
- 1 мала конзерва туњевине
- 1 мали парадајз
- ½ бибера
- ½ авокада
- ½ кашичице белог лука у праху
- мало лимуновог сока
- со
- бибер
- свеж першун
Припрема:
Ставите тортиљу на равну површину и додајте јој половину авокада. Згњечите авокадо виљушком и зачините га сољу, бибером, белим луком у праху и мало лимуновог сока. Туњевину оцедите од уља или саламуре и распоредите по авокаду. Очистите и исецкајте парадајз и бибер и додајте их у тортиљу. По жељи можете додати и мало свежег першуна или коријандера. Ако желите да повећате вредност протеина у оброку, у тортиљу додајте кувани пасуљ из конзерве, сочиво или леблебије. Заролајте тортиљу и уживајте у брзом ручку.
Пријатно!
Gotovo svi jedemo ovo meso, a verovatno nemamo pojma koliko je štetno!
Преузмите андроид апликацију.