Потребна вам је само алуминијумска фолија и мало воде.
Сигурно вам се више пута догодило да вам хлеб од претходног дана преостане, а ви, наравно, уместо да поједете тај, купите свеж. Па онда ни тај свеж не поједете до краја, па остане мало и од њега.
И тако, неколико дана заредом, и очас посла дођете у ситуацију да имате подоста бајатог хлеба. А ко воли да једете бајат хлеб?
Ово се посебно често дешава током празника, када очекујемо госте, или се преценимо, па накупујемо одређене количине од којих не поједемо ни приближно колико смо очекивали.
И шта онда? Да бацимо остатке? Не, никако!
Оно што, у најмању руку, можете да урадите јесте да направите презле, али захваљујући једном Тик-Ток налогу, открили смо и феноменалан трик да бајат хлеб поново постане свеж.
И то очас посла, никад лакше.
Све што треба да урадите јесте да хлеб или пециво поквасите водом и затим да га ставите у алуминијумску фолију и лепо затворите.
Након тога, тако “упакован” хлеб, убаците у рерну и пеците га кратко на 180 степени. Пециво ће постати мекано, као првог дана, а ви ћете уштедети новац и, што је најважније, ништа нећете бацити.
Остаје вам још само да одлучите да ли ћете да правите сендвиче, или ћете преко њега ставити неки намаз. У сваком случају, желимо вам пријатно!
Право су благо, не садрже глутен, одличне су за опоравак црева
Преузмите андроид апликацију.